Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by PRChecker.info service

Tuesday, November 9, 2010

Trend-spotting programs, developed for business, have been used to predict criminal activity.

81. Trend-spotting programs, developed for business, have been used to predict criminal activity.
Answer: True

82. Employers do not have the right to monitor e-mail and network traffic on employee systems used at work.
Answer: False

83. Clicking on an icon with the mouse is a form of giving an instruction to the computer.
Answer: True

84. Output devices store instructions or data that the CPU processes.
Answer: False (memory)

85. The CPU and memory are located on a special circuit board in the system unit called the motherboard.
Answer: True

86. Nanostructures represent the smallest human-made structures that can be built.
Answer: True

87. The main difference between a supercomputer and a mainframe is that supercomputers are designed to execute a few programs as quickly as possible,whereas mainframes are designed to handle many programs running at the same time (but at a slower pace).
Answer: True

88. Being computer fluent means that you should be able to build a computer yourself.
Answer: False

89. Embedded computers are self-contained computer devices that have their own programming and do not receive input.
Answer: True

90. A Web browser is a special device that is installed in your computer that allows it to communicate with other devices on a network.
Answer: False (network adapter)

91. With a wireless network, it is easier to relocate devices.
Answer: True

92. The most common type of memory that the computer uses to process data is ROM.
Answer: False (RAM)
Post a Comment

LIVE CHAT