Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by PRChecker.info service

Showing posts with label Computer True False. Show all posts
Showing posts with label Computer True False. Show all posts

Tuesday, November 9, 2010

Trend-spotting programs, developed for business, have been used to predict criminal activity.

81. Trend-spotting programs, developed for business, have been used to predict criminal activity.
Answer: True

82. Employers do not have the right to monitor e-mail and network traffic on employee systems used at work.
Answer: False

83. Clicking on an icon with the mouse is a form of giving an instruction to the computer.
Answer: True

84. Output devices store instructions or data that the CPU processes.
Answer: False (memory)

85. The CPU and memory are located on a special circuit board in the system unit called the motherboard.
Answer: True

86. Nanostructures represent the smallest human-made structures that can be built.
Answer: True

87. The main difference between a supercomputer and a mainframe is that supercomputers are designed to execute a few programs as quickly as possible,whereas mainframes are designed to handle many programs running at the same time (but at a slower pace).
Answer: True

88. Being computer fluent means that you should be able to build a computer yourself.
Answer: False

89. Embedded computers are self-contained computer devices that have their own programming and do not receive input.
Answer: True

90. A Web browser is a special device that is installed in your computer that allows it to communicate with other devices on a network.
Answer: False (network adapter)

91. With a wireless network, it is easier to relocate devices.
Answer: True

92. The most common type of memory that the computer uses to process data is ROM.
Answer: False (RAM)

LIVE CHAT